Websites

Websites

Wij tekenen en ontwikkelen

Een webdesigner en ontwikkelaar in een

Wij geloven dat een totaaloplossing de kracht is voor een succesvol begin. Met een goede, responisve website bouwen wij aan de online kracht voor jouw bedrijf.  Yourcloudweb ontwerpt originele, op maat gemaakte, design websites en webshops helemaal naar de wens van de klant.
Gespecialiseerd in HTML5 ,CSS3, WordPress, Joomla, Drupal, WooCommerce en Magento webshops
zijn de websites en webshops enorm snel en zorgen wij ook dat
het beheer van de websites en webshops zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten.

HTML5

HTML5 is de nieuwste en meest complete versie van de HTML-standaard. HTML zorgt voor de functionaliteiten op een webpagina. Hij zorgt dat iets een kop, tabel, link of kader is. Met de ontwikkelingen van HTML en CSS worden de meest mooie creaties gebouwd.

CSS3

CSS3 is de nieuwste versie van de CSS-standaard. CSS bepaalt hoe de kop, tabel, link en kader uit de HTML code, eruit gaat zien. 

Web

Responsive

SaaS oplossing

Een website inclusief webhosting, e-mail, domeinnaam en een uitgebreide beheeromgeving gespecificeerd naar jouw wensen. Dit is onze Software as a Service (SaaS) oplossing op maat.

Ontwikkelaar

<!– Samenwerken aan jouw website. –>

Website On Demand

Geen grote investering 
Een uniek ontworpen website 
Een vast bedrag per maand

Vanaf

17,50

per maand *VRAAG AAN

WordPress website

Super snelle webhosting voor het beste resultaat

WordPress is een open-source content management system (CMS) waarmee je prachtige websites, webshops, blogs of nieuwssites kunt maken. Met onze super snelle webhosting maak jij het verschil in de online wereld. Jouw WordPress website of webshop  kan zelfs binnen 1.5 seconden geladen worden!

Joomla website

Net dat beetje dat jouw Joomla website het beste maakt

Joomla is een open-source content management system (CMS) waarmee je prachtige, professionele websites, blogs of apps kunt maken. Met het behalen van verschillende onderscheidingen is dit een van de beste en gebruiksvriendelijke systemen van dit moment.

Met onze super snelle webhosting maak jij het verschil in de online wereld. Jouw Joomla website of webshop  kan zelfs binnen 1.5 seconden geladen worden!