Cloudoplossingen

Een oplossing dat perfect bij jou past.

Cloud diensten altijd
inclusief dagelijkse back-up

Werken in de Cloud

Een oplossing dat perfect bij jou past

Vandaag de dag werken we steeds minder vaak op dezelfde locatie. Het ‘’nieuwe werken’’ bestaat uit het moeiteloos kunnen werken vanaf elke locatie. Het ‘’werken in de cloud’’ biedt tal van voordelen. Al uw software en documenten zijn altijd en overal op ieder apparaat beschikbaar. Naast de toegankelijkheid van alle werknemers binnen uw organisatie, is werken in de cloud betrouwbaar, efficiënt en bovenal veilig.

Werken in de cloud

Voor een vast bedrag creëren wij een online werkplek die voor iedere medewerker bereikbaar wordt, ongeacht locatie en tijdstip. Hierbij profiteert u van de technologie die altijd up to date is. Daarnaast biedt Yourcloudweb support en beheer van uw cloud omgeving. Wij dragen hierbij zorg aan een waterdichte beveiliging en maken continu back-ups van al uw data en applicaties.

Cloudopslag

Een cloud opslag is ideaal om je bestanden en applicaties veilig op te bewaren. Data in de cloud bewaren is stukken efficiënter én veiliger dan te bewaren op een ouderwetse harde schijf. Yourcloudweb helpt je met het migreren van al jouw data naar een veilige cloud storage en biedt een overzichtelijke interface.

Microsoft 365

Super snelle cloud werkplekken altijd en overal toegankelijk

Microsoft 365 is een cloudoplossing van Microsoft de vertrouwde Office software zoals Word, Excel en Powerpoint toepassingen combineert met e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Microsoft 365 is een populaire manier van werken in de cloud. Yourcloudweb helpt u bij het migreren van uw data en bestaande IT systemen naar Microsoft 365. Lees meer op de pagina Microsoft 365 hoe we dit doen.