Ubiquiti partner

Ubiquiti partner

Ubiquiti partner

Yourcloudweb, een vooraanstaande speler in de cloudservices, heeft met grote vreugde aangekondigd dat het sinds 2022 een officiële partner is geworden van Ubiquiti Technologies. Deze strategische alliantie markeert een belangrijke stap voorwaarts voor Yourcloudweb en biedt nieuwe mogelijkheden voor het leveren van hoogwaardige netwerkoplossingen aan klanten.

Als officiële partner van Ubiquiti Technologies kan Yourcloudweb nu een breed scala aan innovatieve netwerkapparatuur en -oplossingen aanbieden, waaronder UniFi-producten, airMAX-technologie en EdgeMAX-routers. Deze samenwerking stelt Yourcloudweb in staat om klanten state-of-the-art netwerkinfrastructuren te bieden die de basis vormen voor betrouwbare en efficiënte bedrijfsvoering.

Voordelen van de samenwerking:

  1. Toegang tot Geavanceerde Netwerktechnologie: Yourcloudweb kan nu profiteren van de geavanceerde netwerktechnologieën van Ubiquiti, waardoor het in staat is om klanten te voorzien van betrouwbare en schaalbare netwerkoplossingen.
  2. Certificering en Opleiding: Als officiële partner heeft Yourcloudweb toegang tot uitgebreide trainingen en certificeringen van Ubiquiti. Dit zorgt ervoor dat het team van Yourcloudweb goed gekwalificeerd is om klanten te ondersteunen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van complexe netwerkinfrastructuren.
  3. Gepersonaliseerde Netwerkoplossingen: Yourcloudweb kan nu gepersonaliseerde netwerkoplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten, variërend van kleine bedrijven tot grootschalige ondernemingen.
  4. Technische Ondersteuning: Klanten van Yourcloudweb profiteren van technische ondersteuning van Ubiquiti, wat een snelle en effectieve oplossing biedt voor eventuele netwerkproblemen.
  5. Uitgebreide Productportfolio: Door de samenwerking met Ubiquiti kan Yourcloudweb een uitgebreid scala aan netwerkproducten aanbieden, variërend van draadloze toegangspunten en switches tot beveiligingscamera’s en routers.

Yourcloudweb kijkt ernaar uit om de samenwerking met Ubiquiti Technologies verder te ontwikkelen en te benutten om klanten hoogwaardige netwerkoplossingen te bieden. Deze partnerschap versterkt de positie van Yourcloudweb als een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar een stabiele en geavanceerde netwerkinfrastructuur.