Spirituele Edelstenen

Spirituele Edelstenen

Spirituele Edelstenen

WEBDESIGN, WEBSHOP, HUISSTIJL

 
Wat deed Yourcloudweb voor Spirituele Edelstenen?
 
Yourcloudweb ontwikkelde voor Spirituele Edelstenen de volledige WooCommerce webshop gebaseerd op een WordPress CMS. Het grafisch ontwerp van deze webshop is volledig opgebouwd aan de hand van de huisstijl van Spirituele Edelstenen.
 
De opdracht voor Yourcloudweb was meteen duidelijk. De ideeën van Spirituele Edelstenen konden wij mooi vertalen naar een uniek design waarbij Spirituele Edelstenen zelf mee kon denken over het uiteindelijk opgeleverde design.
 
Wij hebben er met een technische oplossing voor gezorgd dat Spirituele Edelstenen de volledige controle heeft over de webshop. Ook is de WooCommerce webshop volledig responsive zodat Spirituele Edelstenen altijd via de telefoon en/ of tablet artikelen bij de leverancier toe kan voegen.
 
De WooCommerce webshop is ook te koppelen aan de fysieke winkel waarbij de voorraden aan elkaar zijn gekoppeld.
 
Binnen deze WooCommerce webshop werden door Yourcloudweb diverse functionaliteiten ontwikkeld. Zo wordt er binnen de Spirituele Edelstenen webshop gebruik gemaakt van de PostNL plugin voor het automatisch aanmelden van verzendingen en het aanmaken van track & trace nummers.
 
Na de oplevering van de nieuwe webshop zijn de volgende zaken sterk verbeterd:
• De mobielvriendelijkheid van de webshop (responisive).
• De gebruiksvriendelijkheid van de webshop.
• Het verspreiden van informatie online.
• Overzichtelijk voor de bezoeker.
• Met Analystics de doelgroep analyseren en inspelen op het koopgedrag.
• Alle mogelijkheden voor groei.

 

Bekijk de website