FSD-Gilze

FSD-Gilze

FSD-Gilze

Wat deed Yourcloudweb voor FSD-Gilze?

Yourcloudweb ontwikkelde voor FSD-Gilze de volledige en unieke website. Omgebouwd op een WordPress CMS is het beheer van de pagina’s en producten gemakkelijk en overzichtelijk voor FSD-Gilze. Het grafisch ontwerp van deze website is volledig opgebouwd aan de hand van de huisstijl van FSD-Gilze.

De opdracht voor Yourcloudweb was meteen duidelijk. De ideeën van FSD-Gilze konden wij mooi vertalen naar een uniek design.

Wij hebben er met een technische oplossing voor gezorgd dat FSD-Gilze de volledige controle heeft over de website. Ook is de website volledig responsive zodat FSD-Gilze altijd via de telefoon en/ of tablet nieuwe producten kunnen plaatsen.

Na de oplevering van de nieuwe website zijn de volgende zaken sterk verbeterd:
• De mobielvriendelijkheid van de website (responisive).
• De gebruiksvriendelijkheid van de website.
• Het verspreiden van informatie online.
• Betere vindbaarheid in Google d.m.v. SEO (Search engine optimization).
• Overzichtelijk voor de bezoeker met een duidelijke zoekfunctie.
• Met Analystics de doelgroep analyseren en inspelen op het koopgedrag.
• Meer talen te selecteren.

 

Over FSD-Gilze.

Dansplezier hebben tijdens de lessen en met de vele optredens staan centraal. Alle dansgroepen leren per schooljaar diverse dansen aan, waarmee we optreden tijdens diverse evenementen. Geen zin om mee op te treden? Dan kom je gezellig naar de lessen, dat kan ook!

Alle lessen worden gegeven in de Spiegelzaal van de Schakel in Gilze, voor iedereen vanaf 3,5 jaar tot 60+ bieden wij danslessen aan.

Centraal in de lessen staan techniek en lichaamsscholing; hier wordt wekelijks aandacht aan besteedt; maar daarnaast leer je dansen in diverse stijlen zoals showdance, jazz, afro, salsa, hiphop (lyrical), streetdance, disco, modern, dancehall etc.

Bekijk de website