Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

Vandaag de dag werken we steeds minder vaak op dezelfde locatie. Het ‘’nieuwe werken’’ bestaat uit het moeiteloos kunnen werken vanaf elke locatie. Het ‘’werken in de cloud’’ biedt tal van voordelen. Al uw software en documenten zijn altijd en overal op ieder apparaat beschikbaar. Naast de toegankelijkheid van alle werknemers binnen uw organisatie, is werken in de cloud betrouwbaar, efficiënt en bovenal veilig.

Op zoek naar een cloudoplossing?

Yourcloudweb biedt diverse cloudoplossingen voor uw organisatie.

Werken in de cloud

Voor een vast bedrag creëren wij een online werkplek die voor iedere medewerker bereikbaar wordt, ongeacht locatie en tijdstip. Hierbij profiteert u van de technologie die altijd up to date is. Daarnaast biedt Yourcloudweb support en beheer van uw cloud omgeving. Wij dragen hierbij zorg aan een waterdichte beveiliging en maken continu back-ups van al uw data en applicaties.

Cloud servers

Ervaar hoge snelheden, consistentie, gebruikersgemak en kwaliteit met een cloud server van Yourcloudweb. Een cloud server is een ideale hosting oplossing voor uw website of webshop. Wij kunnen u voorzien van zowel een public, als private cloud server. Lees meer over deze cloudoplossing op de pagina cloud servers.

Cloud opslag

Een cloud opslag is ideaal om je bestanden en applicaties veilig op te bewaren. Data in de cloud bewaren is stukken efficiënter én veiliger dan te bewaren op een ouderwetse harde schijf. Yourcloudweb helpt je met het migreren van al jouw data naar een veilige cloud storage en biedt een overzichtelijke interface.

Cloud back-up

Het verliezen van al uw belangrijke en gevoelige data. Een nachtmerrie voor iedere organisatie. Een back-up in de cloud is een slim alternatief voor dure back-up-apparatuur. Wij maken continu back-ups zodat uw data nóóit verloren gaat.

Office365

Office365 is een cloudoplossing van Microsoft de vertrouwde Office software zoals Word, Excel en Powerpoint toepassingen combineert met e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Office365 is een populaire manier van werken in de cloud. Yourcloudweb helpt u bij het migreren van uw data en bestaande IT systemen naar Office365. Lees meer op de pagina Office365 hoe we dit doen.

Welke Cloudoplossing is geschikt voor uw organisatie?

Bent u benieuwd welke cloudoplossingen toepasbaar zijn voor uw organisatie? Yourcloudweb denkt graag met u mee! Van A tot Z, of het nu gaat om het integreren met uw bestaande IT-systemen of het opzetten van een nieuwe ICT-infrastructuur. We geven eerlijk advies over welke cloudoplossing het beste bij uw bedrijf aansluit.

‘’Call to action knop’’